Google springt in de bres voor de Vlaamse ondernemer!

bron: http://www.smartbiz.be/nieuws/164490/ontwikkel-digitale-vaardigheden-met-google-groeimotor/

google blog

Google geeft de Vlaamse ondernemer het noodzakelijke zetje om ook op de digitale trein te springen.  

In het algemeen maakt de Vlaamse KMO nog te weinig gebruik van “de digitale weg”. Vaak hebben KMO-bedrijven net niet genoeg kennis over digitalisering, en gaan ze hun eigen gangetje.

Google, in samenwerking met Unizo, Voka en Syntra wil Vlaamse ondernemers helpen door opleidingen aan te bieden rond digitalisering. Google heeft de ambitie om 10.000 bedrijven digitaal vaardiger te maken en voorziet hiervoor gratis modules onder de naam 'groeimotor'. 

Het is de bedoeling de deelnemers enkele basistechnieken en kennis aan te reiken, zodat ze makkelijker de weg naar de toekomst inslaan.

Vlaamse KMO's onderschatten in dit digitale tijdperk de kracht en noodzaak van online aanwezigheid.  Als KMO's willen overleven, beter nog, willen groeien, dan is digitalisering een must. De meeste ondernemers denken nog te vaak dat digitaliseren duur hoeft te zijn.  Door het gebruik van het internet (via bijvoorbeeld een website, verzenden van e-mailings en aanwezigheid op sociale media) staat de deur wagenwijd open naar 2,5 miljard potentiële klanten!

Ook WYconcept kan u als ondernemer helpen door professionele en betaalbare websites of e-mail marketing aan te bieden.

Ondernemingen zullen veel sneller groeien als ze mee op de digitale trein springen!

Bekijk hier de praktische informatie over de opleidingen. https://events.withgoogle.com/groeimotor/

 

contact 1 wim200x200Auteur:
Wim Van Dingenen
WYconcept

0477 92 01 29